Hieronder kunt u voor dermatologie patiënten / vragen als eigenaar of dierenartsen een vragenformulier invullen.

E-mailconsult voor eigenaren

Dr. A. van der Lee is ook via e-mail bereikbaar voor vragen. Door een mail te sturen gaat u uitdrukkelijk akkoord met de hieraan verbonden kosten van €15,60
Na verzending van het formulier wordt een betalingsverzoek via uw mobiele nummer aan u verzonden. Na betaling wordt uw vraag in behandeling genomen.

Vul het contactformulier hieronder in,  voldoe aan het betalingsverzoek en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht terug (meestal 1-2 werkdagen).

Uw naam (verplicht)

Naam van uw dier (verplicht)

Diersoort (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Mobiel telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Eerder contact gehad met Annette van der Lee (bekende patiënt)

Uw bericht

-

Via uw mobiel ontvangt u een betalingsverzoek. Na betaling wordt de vraag in behandeling genomen.

-

Ik accepteer bij verzending van deze mail de hieraan verbonden kosten van €15,60 incl. BTW

E-mailconsult voor dierenartsen

Dr. A. van der Lee is ook via e-mail bereikbaar voor vragen. Door een mail te sturen gaat u uitdrukkelijk akkoord met de hieraan verbonden kosten van €40,00
De kosten worden gefactureerd aan uw praktijk en deze factuur wordt per post / e-mail verzonden.

Vul het contactformulier hieronder in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht terug (meestal 1-2 werkdagen).

Uw naam (verplicht)

Naam van uw praktijk (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Mobiel telefoonnummer (verplicht)

Diersoort (verplicht)

Patiëntnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Eerder contact gehad met Annette van der Lee (bekende patiënt)

Uw bericht

-

De kosten worden gefactureerd per post/e-mail aan uw praktijk.

-

Ik accepteer bij verzending van deze mail de hieraan verbonden kosten van €40,00 incl. BTW