Dermatologie, ofwel de leer van de huid en aanhangselen, omvat aandoeningen van de huid, de nagels en het haar.   

Vele honden en katten hebben huidklachten. Deze kunnen variëren van een schilferige tot een kaler wordende huid, het verkrijgen van korstjes en bultjes, tot een rode jeukende huid en vette vacht. Ook kunnen vooral de nagels, voeten en voetzolen, de neusspiegel en de bek, de anaalklieren en de oren veel pijnklachten geven. Allergieën komen erg vaak voor, maar ook andere huidziekten kunnen in eerste instantie erg lijken op een allergie. De Europees erkende dermatoloog Dr. Annette van der Lee is specialist op het gebied van alle mogelijke huidaandoeningen en in het bijzonder allergie en oorklachten (otitis). Zij heeft in 2014 haar promotieonderzoek afgerond naar atopie bij de hond. Dit is de meest voorkomende allergie bij de hond voor huisstofmijten en pollen. “Mijn grootste passies zijn het helpen van zieke dieren met huid- en oorproblemen en het overbrengen van kennis. Ik zie het als mijn taak om zowel mens als dier te helpen door zo efficiënt mogelijk de diagnose te stellen en de huidklachten onder controle te krijgen èn te houden. Ik breng graag de aaibaarheidsfactor terug in huis! Een belangrijk onderdeel hierbij is het correct informeren en coachen van de eigenaar: Hoe ziet de toekomst er voor uw huisdier uit? Wat kunt u als baasje zelf doen om de gezondheid van uw huisdier te bewaken en oplopende behandelingskosten te voorkomen? Samen met de eigenaar wordt gekozen naar de best passende therapie, waarbij effectiviteit, bijwerkingen en kosten een rol spelen.” Bij Veterinair Verwijscentrum ‘de Pietersberg’ wordt de dermatologie dus beoefend door dr. A. van der Lee. Zie ook de website: http://www.dermatologievoordieren.nl/  

Herhaalrecept

Bij Veterinair Verwijscentrum de Pietersberg is het mogelijk om een herhaalrecept online aan te vragen. Klik hier en vul het formulier in.

E-mailconsult voor eigenaren

Dr. A. van der Lee is ook via e-mail bereikbaar voor vragen. Door een mail te sturen gaat u uitdrukkelijk akkoord met de hieraan verbonden kosten van €16,20 Na verzending van het formulier wordt een betalingsverzoek via uw mobiele nummer aan u verzonden. Na betaling wordt uw vraag in behandeling genomen. Vul het contactformulier hieronder in, voldoe aan het betalingsverzoek en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht terug (meestal 1-2 werkdagen).

Uw naam (verplicht)

Naam van uw dier (verplicht)

Diersoort (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Mobiel telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Eerder contact gehad met Annette van der Lee (bekende patiënt)

Onderwerp

Uw bericht

-

Ik accepteer bij verzending van deze mail de hieraan verbonden kosten van €16,20 incl. BTW
U ontvangt hiervan een factuur na verslag van de dierenarts.

 

E-mailconsult voor dierenartsen

Dr. A. van der Lee is ook via e-mail bereikbaar voor vragen. Door een mail te sturen gaat u uitdrukkelijk akkoord met de hieraan verbonden kosten van €41,60 De kosten worden gefactureerd aan uw praktijk en deze factuur wordt per post / e-mail verzonden. Vul het contactformulier hieronder in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht terug (meestal 1-2 werkdagen).

Uw naam (verplicht)

Naam van uw praktijk (verplicht)

Is uw kliniek een Evidensia-kliniek? (verplicht)
JaNee

Zo ja, wat is uw klinieknummer?

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Mobiel telefoonnummer (verplicht)

Diersoort (verplicht)

Patiëntnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Eerder contact gehad met Annette van der Lee (bekende patiënt)

Onderwerp

Uw bericht

-

De kosten worden gefactureerd per post/e-mail aan uw praktijk.

-

Ik accepteer bij verzending van deze mail de hieraan verbonden kosten van €41,60 incl. BTW

-